Karaman Belediyesinden Viranşehir'e Ziyaret

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Viranşehir İlçe Belediyesi ile kardeş belediye olan Karaman Belediyesi heyeti Kaymakam Ömer Çimşit’i makamında ziyaret etti.

Karaman Belediyesinden Viranşehir'e Ziyaret
Ziyaretten Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Duran Kabağaç ve Birim amirleri Hayrettin Topbaş, Mehmet Bahar ve Mustafa Şahiner, Karaman Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Kapan, Mustafa Sarı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Koordinatörü Aladdin Milli, Viranşehir Belediye Başkan Yardımcıları Aslan Çiftçi ve Müslüm Demir hazır bulundu. Viranşehir Kaymakamlığını ziyaret eden Karaman Belediyesi Başkan Yardımcısı Duran Kabaağaç ve beraberindeki heyet, Viranşehir İlçe Belediyesi Hizmet Binasına geçti.

Burada bir açıklama yapan Viranşehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ömer Çimşit, Viranşehir Belediyesi ile kardeş belediye olan Karaman Belediyesi heyetinin tanışma ve öngörüşme amacı ile ilçemizi ziyaret ettiklerini belirterek, "Viranşehir Belediyesi ve Karaman Belediyesi kardeş belediye olma yolunda ilk adımları atmışlardır. Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Duran Karaağaç ve beraberindeki heyet hem ilçemizi incelemek hem de tanışmak amacı ile bir ziyaret gerçekleştirmiştir. Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan yakın bir zamanda ilçemizi ziyarete gelecektir. İlçenin ihtiyaçları ve sorunları ile ilgili bilgi alış verişinde bulunuyoruz. Karaman Belediyesi ile kardeşliğimiz hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: İHA