Belediye Başkanı Okulları Gezip Öğrencilerle Kitap Okuyor

Bengi Projesi kapsamında okulları gezen Bigadiç Belediye Başkanı Avcu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Efe, sıralara oturup öğrencilerle kitap okuma etkinliğine katılıyor.

Balıkesir Valiliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünce uygulanan Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) Projesi kapsamında yürütülen faaliyetler kapsamında Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, öğrencilerle kitap okuyor.

Akademik başarı, değerler eğitimi, sosyal-kültürel-sanatsal-sportif faaliyetler ve okul-aile toplum çalışmalarından oluşan, 183 bin öğrenci ve 14 bin personeli kapsayan Bengi Projesi'yle ilgili faaliyetler il genelinde sürdürülüyor.

Proje çerçevesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Efe ve Şube Müdürü Mustafa Adagideli ile okulları gezen Avcu, Dört Eylül İlkokulunu ziyaretinde, sıraya oturdu, öğrencilerle kitap okudu.

Bengi Projesi'ni önemsediklerini ve ellerinden geldiğince destek sunduklarını ifade eden Avcu, 'Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle beraber kitap okuduk. Projeye verilen destekten dolayı tüm eğitim camiamıza teşekkür ediyorum. Projenin meyvelerini en iyi şekilde almaya başladık.' dedi.

Kaynak: AA