Ayvalık'ta 'Kitaptan Kanatlar' Projesi

Ayvalık Kaymakamlığı, Ayvalık Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Kitaptan Kanatlar' projesi kapsamında öğrenciler, Vergi Dairesi'nde kitap okudu.

Aliçetinkaya İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu ve sınıf öğretmenleri gözetiminde Ayvalık Vergi Dairesi Müdürü Adem Torun'u ziyaret etti.

Bir süre vergi dairesi içindeki servisleri gezen öğrenciler, daha sonra proje kapsamında 20 dakika boyunca kitap okudu.

Kitap okuma etkinliğinin ardından açıklamada bulunan Milli Eğitim Müdürü Bahadır, 'Vergi Dairesi Müdürü Adem Torun, Kitaptan Kanatlar projesi kapsamında geçtiğimiz hafta Aliçetinkaya İlkokulu'nda bizlerle birlikte kitap okuma etkinliğimize katılmıştı. Bugün de sağolsun kendisi ve tüm personeli bizi vergi dairesinde misafir etti. Bu etkinliğimizde böylelikle hem iade-i ziyarette bulunmuş olduk hem de okuma etkinliğimizi gerçekleştirmiş olduk.' şeklinde konuştu.

Torun ise, 'Proje kapsamında vergi dairemize uçarak gelen, dairemize neşe katan, dairemizde şarkılar söyleyen, öylelikle tüm personelimizin yüzünü güldüren ve o kanatları açıp kitap okuyan çocuklarımıza dairemize verdikleri neşe ve kitap okumaları nedeniyle teşekkür ediyorum.' dedi.

Kaynak: AA