AK Parti Çi̇ftli̇kköy İlçe Danışma Mecli̇si̇ Toplantısı

AK Parti Çiftlikköy İlçe Teşkilatı Şubat ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi Salonu'ndaki toplantıda konuşan İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, halk oylaması öncesi bu 15 yıla AK Parti iktidarının neler sığdırdığını ve hangi hizmetleri yapıp hangi alanda değişikliğe gittiğinin herkese anlatılması gerektiğini belirtti.

'Geçmişte vatandaşımızın nasıl baskı altında tutulduğu kendi inanç sistemini istediği şekilde yaşayamadığını, düşüncelerini, fikirlerini özgürce dile getiremediğini gördük, biliyoruz ve çoğumuz bizzat yaşadık.' diyen Öztabak, şöyle devam etti:

'Bu kara günler Allah'ın izni ile geride kaldı. Vesayet sistemlerinin tamamını alıp tarihin karanlıklarına gömdük. Geride kalan tek bir vesayet sistemini de 16 Nisan günü karanlık geçmişe gömüp, ülkemizin iradesinin teslimini tamamen millete vereceğiz. Alacağımız kararların ve anayasa değişikliğimizin tüm Türkiye'ye huzur ve mutluluklar getireceğine ben inanıyorum, inşallah sizler de inanıp 16 Nisan günü gücünüzü sandıkta göstereceksiniz.'

Toplantıya, İl Kadın Kolları Başkanı Melahat Yalçın, İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Karamercimek, Çiftlikköy İlçe Başkanı Feridun Ünlü, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA