STSO'ya Akredite Sertifikası Verildi

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası’na, 12’nci dönem oda ve borsa akreditasyonu yenileme sertifikası düzenlenen törenle verildi.

STSO'ya Akredite Sertifikası Verildi
TOBB’un Ankara’daki merkez binasında düzenlenen törene, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, STSO Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu ve meclis üyeleri katıldı.

Düzenlenen törende konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, reel sektörü oda ve borsaların temsil ettiğini ifade ederek, hizmet ve üretimde belli standartları sağlamanın tarih boyunca uygulandığını söyledi.

12. Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni’nde konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ise Türkiye’nin en büyük zenginliğinin girişimci tüccar ve sanayiciler olduğunun dile getirerek, yapılan törenle birlikte 26 Oda ve Borsa’nın daha, 5 yıldız kapsamına girmeye hak kazandığını söyledi.



TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, tören sonunda Siirt Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerine, 12’inci dönem “Akredite Oda” sertifikasını verdi.
Kaynak: İHA