Sivas'tan Kısa Kısa

Gölova Belediye Başkanı İbrahim Yenidünya, bahçe nizamlı tek katlı TOKİ konutlarının yapımı için başvuruda bulunduklarını bildirdi.



Yenidünya, yaptığı yazılı açıklamada, ilçede dördüncü etap 500 metrekare alan içinde bahçe nizamlı tek katlı TOKİ konutları yapımı için gerekli başvuruları TOKİ'ye yaptıklarını belirtti.

Konutlardan almak isteyenlerin Belediyeye isim yazdırması gerektiğini aktaran Yenidünya, konutların ilçeye hayırlı olmasını diledi.

- Suşehri

Suşehri Belediyesi 2017 yılı yol açma çalışmalarına başladı.

Yalnızbağlar Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Sokağı'nda başlatılan yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, '2017 yılı yol açma ve genişletme çalışmalarını başlattık. İnşallah bu çalışmaların devamında sokak yolumuzun üst yapısını tamamlamayı da hedefliyoruz.' dedi.

Değişen ve gelişen ilçede çalışmaların devam edeceğini dile getiren Yüksel, verdikleri sözleri birer birer yerine getirdiklerini belirtti.

- Şarkışla

Şarkışla ilçesinde 2. muhtarlar toplantısı Seyfettin Soysal Konferans Salonu'nda yapıldı.

Kaymakam Akif Pektaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, Jandarma Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Çavuş Hakan Efe, daire amirleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda, mahalle ve köy muhtarları söz alarak, sorunları ile taleplerini dile getirdi.

Kaynak: AA