Sedat Peker'den HDP'li vekile çok sert cevap!

Sedat Peker'den HDP'li Lezgin Botan'a zehir zemberek cevap...

Sedat Peker'den HDP'li vekile çok sert cevap!
Sedat Peker'den HDP'li vekile çok sert cevap!
Meclis'te bir basın toplantısı düzenleyen HDP Milletvekili Lezgin Botan, Sedat Peker'in bozkurt ve rabia hareketi yaptığı resimle, Başbakan Binali Yıldırım'ın yaptığı bozkurt hareketli resimi göstermiş ve ağır eleştirilerde bulunmuştu.

Sedat Peker'e hakaret eden HDP milletvekiline cevap gecikmeden geldi. Bir video yayınlayan Sedat Peker, Lezgin Botan ile ilgili çok sert ifadeler kullandı.

İşte Peker'in o sözleri;

Kıymetli Dostlarım,

Lezgin Botan isminde bir Hdp milletvekili mecliste basın açıklaması yaparak sayın başbakan ile polemiğe girmek için; benim bir elimde rabia, diğer elimde bozkurt yaptığım resmimi kullanmış.

Daha önce tekerrür kereler herhangi bir siyasi partinin yetkilisi veya üyesi olmadığımı açıklamama rağmen pkklı teröristlerin cenazelerine katılmaktan başka hiç bir özelliği olmayan Lezgin Botan isimli milletvekilinin basın açıklamasında ismim tekerrür kereler geçmiştir.

Bu şahsın düşüncesine göre bozkurtlarla akkurtların birleşmesinden bu ülkeye hayır gelmezmiş. Bunu söylerken de benim resmimi göstermiş. Sade bir vatandaş olarak düşüncem bozkurtların ve akkurtların birleşmesinden çok büyük bir şey olacağıdır.

En basit hesapla ortaya çok daha büyük bir kurt sürüsü çıkar. Bu kurtlar da önce Orta Doğu'ya, sonrasında da tüm dünyaya yön çizerek Nizam-ı Alem Ülküsü İlay-ı Kelimetullah Davası'nın gerçekleşmesini;
yani tüm cihanı aleme YÜCE ALLAH'ın adının ve adaletinin bizim milletimizin rehberliğinde hakim kılınmasını sağlarlar.

Ancak Hdpli milletvekili Lezgin Botan gibiler pkk'dan olup, hdp'den doğup, uyuşturucu ve kadın ticaretinden elde edilen gelirlerle beslenerek ancak bir çakal olurlar.

Siz kudursanız da, kudurmasanız da hiç fark etmez! Hem Ak Partililer, hem Mhpliler, hem de şahsım gibi hiç bir partiye üye olmayan milyonlarca insan bu referandumda EVET diyerek sizleri tarih sahnesinden bir daha geriye dönmemek üzere silecekler!