Karaman'da Şiir Okuma Yarışması

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından Gençlik Merkezleri Arası Şiir Okuma İl Birinciliği Yarışması düzenlendi.



Karaman Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, Piri Reis Kültür Merkezi'nde yarışma öncesi yaptığı konuşmada, gençlik merkezinin gece gündüz demeden çalıştığını söyledi.

Yatırımların en büyüğünün gençliğe yapılan yatırım olduğunu ifade eden Gezen, 'Her yarışmanın mutlaka birincisi olacak. Ama ben buradan ilan ediyorum ki bu medeni cesareti gösterip özellikle konu bizim can damarımız olan vatansa ve bugün burada yer alıyorsa hepsi benim gönlümde birincidir. Bu anlamda da tüm yarışmacı arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum.' dedi.

Vatan ve bayrak sevgisini anlatan ve dört kategoride düzenlenen yarışmada 14-17 yaş grubu bayanlar kategorisinde 'Reis' şiiriyle Fadime Betül Demirci, erkekler kategorisinde 'Kurt Pençesi' şiiriyle Mehmet Huzeyfe Demir birinci, 18-24 yaş grubu arasında yapılan yarışmada erkekler kategorisinde 'Sakarya' şiiriyle Ali Özgür, bayanlar kategorisinde ise 'Şehit Anası' şiiriyle Seher Turgut birinci oldu.
Kaynak: AA