Beydağ Kaymakamvekili Akgül, Muhtarları Dinledi

Beydağ Kaymakamvekili Mustafa Akgül, muhtarlarla bir araya geldi.

Beydağ Kaymakamlığındaki toplantıda konuşan Akgül, son günlerde Ödemiş, Tire, Bayındır ve Kiraz'da hayvan hırsızlıklarının arttığını kaydetti.

Bunu önlemek için Beydağ’da kamera sistemine geçmeleri gerektiğini belirten Akgül, 'Muhtarlarımız ve vatandaşlarımız, mahallelerine gelen yabancı plakalı araçları derhal 155 ve 156 numaralı telefonları bildirerek, hayvan hırsızlarının yakalanmasını yardımcı olmalıdırlar.' dedi.

Akgül, ilçe ekonomisi için kestane ve incir üretiminin çok önemli olduğu, üreticilerin bu ürünlere sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Muhtarlar tarafından sulama ve yol konusundaki sorunların dile getirildiği toplantıda, Beydağ Barajı'ndaki doluluk oranının yüzde 16 seviyesinde olduğu ve bununla ancak iki aylık sulama yapılabileceği bildirildi.

Mahalle yollarında yaşanan sıkıntılara ilişkin toplantıya katılan İzmir Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Cumhur Şener, sıcak asfaltı ana arterlerde kullandıklarını, diğer yerlerde, parke taşı, stabilize yol çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.

Kaynak: AA