Başkan Bulutlar, Maksut Efendi Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Maksut Efendi mahallesine yeni yaptırdığı ikinci konuk evin de mahalle sakinleri ile bir araya gelerek mahalle halkıyla istişare bulundu.

Başkan Bulutlar, Maksut Efendi Mahalle Sakinleriyle Buluştu
Mahallede düzenlenen istişare toplantıda açıklamalarda bulunan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, seçimlerde verdikleri sözleri tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Mahallelerde yılların birikimi olduğunu belirten Başkan Bulutlar şöyle konuştu: “Bugün geçenin ilerleyen saatlerin de Maksut Efendi mahallesinde bulunan dostlarımızla bir aradayız. Bir arada birlik ve beraberlik içerisin de olmak bizler için en büyük değerdir. Mahallemize yaptığımız ikinci konuk evi (taziye evi) ve imam evi hayırlı olsun öncelikle. Belediye olarak daha önce kütüphane, birinci taziye ve konu evi, Maksut Efendini türbesini restore edilmesi, mezarlık yolunun yapılması, mahallenin tamamını asfaltlanması ve kaldırımların yapılması eğitim gören çocuklarımıza eğitim desteği gibi birçok alanda çalışmalar yaptık. Bu yapılanları uzun uzun anlatmama gerek yok bunları zaten siz biliyorsunuz. Benim için Yıldızkent ne ise Kayakyolu odur. Maksut efendi mahallesi ve Yunus Emre Mahallesi benim için aynıdır. Merkez Mahallelerimiz veya Köy Mahallelerimiz hiçbir zaman birbirlerinden ayrı tutmadım. Bugün oturduğumuz konuk evin den ilçeme 30 tane yaptırdım tüm mahallemiz de var. Allah’ın izniyle yaptıklarımızın daha fazlasını yapacağız. Bu yapılanlar asla lütuf değil. Çünkü sizler bunu fazlasıyla hak ediyorsunuz. Maksut Efendi Mahallemizin gençlerimize bir söz vermek istiyorum şayet mahallede uygun bir yer bulursak halı saha yapacağım. Sizleri kahve köşelerin de görmek istemiyorum. Çocuklarımıza yeni oyun alanları kazandıracağız. Belediyemizin kapıları ardına kadar açıktır. Kimin ne işi varsa gelsin yapalım. Yeter ki kanuna, mevzuata uygun olsun biz elimizi taşın altına koymaya hazırız. Bizler sizler için varız. Var olmaya da devam edeceğiz”

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutların yaptığı çalışmaları başarılı bulduğunu ifade eden mahalle halkı şunları söyledi: “Bugün buraya gelen Başkamız Orhan Bulutlar, Maksut Efendi mahallesi için vermiş olduğu sözleri kendi bütçesine göre yapmaya çalıştı. Bundan sonra da yapacağının sözünü verdi. Başkanımızı seviyoruz. Her zaman desteklerini bekliyoruz. Halkta onu desteklemeye devam edecek. Biz kendisin den razıyız Allah Razı olsun”

Yaklaşık 8 yıldır Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile başarılı çalışmalar yaptığını ifade eden Maksut Efendi Mahalle eski Muhtarı Burhanettin Atmaca, “Başkanım sağ olsun bu güzel bir günde bize vakitlerini ayırdı. Biz başkanımızdan memnunuz. Yaklaşık 8 yıldır beraber çalışma yapıyoruz. Gittiğimiz her konuda bizim önümüzü açmıştır. İleriye dönükte umutluyuz. Projelerini yakından takip ediyoruz. Verdiği sözleri tek tek yapmıştır. Mahallemizin aslında tek bir sorunu var o da yıllar önce tapu kaymasından dolayı sıkıntılıyız. Sayın başkanımız konuyu çok iyi biliyor ve çözüm için uzun bir süredir çaba harcıyor. Bu çabalarını biliyoruz kendisine ayrıca teşekkür ederiz. Mahallemiz adına bu anıyı ölümsüzleştirmek için bu plaketi kendisine takdim ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA