Başarılı Sporcular Başkan Ünver İle Görüştü

Nevşehir'den, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında Türkiye'yi temsil etmeye hakkı kazanan başarılı sporcular, Belediye Başkanı Hasan Ünver'i makamında ziyaret etti.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer başkanlığında gerçekleşen ziyarete, kendi branşlarında dereceler elde etmiş olan sporculardan Melikenur Güneş, Cansu Çakır,Oğuzhan Tiryaki, Arif Emre Uz ve Ahmet Örencik, Elif Öztürk, Edibe Eylül Çengel, Tayanç Karakaya, Nuh Volkan Bozkurt ile İpek Çidem katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ileten Ünver, sporun sadece futboldan ibaret olmadığını belirterek, Nevşehir Belediyesi olarak sporun çeşitlendirilmesi anlamında önemli alt yapı yatırımı içerisinde olduklarını ifade etti.

Ünver, toplam 25 milyon liralık bir yatırım ile uluslararası ölçülerde, yürüyüş ve bisiklet parkuru, erkek ve kadın spor kondisyon merkezi, basketbol, voleybol ve tenis kortları, botanik parkı, kafeterya ve dinlenme birimleriyle Türkiye’nin en büyük spor kondisyon merkezinin bu yıl içerisinde hizmete açılmasının planlandığını söyledi.

Hasan Ünver, ziyarette başarılı sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA