Balıkesir'deki Öğretmen Cinayeti

Edremit ilçesinde, iki çocuk annesi İngilizce öğretmeninin evinde bıçakla öldürülmesiyle ilgili, olay yerinde parmak izi bulunduğu belirtilen bir şüpheli gözaltına alındı.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, iki çocuk annesi İngilizce öğretmeninin evinde bıçakla öldürülmüş halde bulunmasıyla ilgili, olay yerinde parmak izi bulunan 1 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, olay sonrası çalışma başlatan Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, evde bulunan 2 adet parmak izinin R.K'ya (26) ait olduğunu tespit etti. Bunun üzerine harekete geçen ekipler R.K'yı gözaltına aldı.

Şüphelinin üzerinde arama yapan ekipler, 1 adet plastik saplı tornavidaya benzer delici alet ele geçirdi. Zanlının yapılan genel adli muayenesinde ise yüz kısmında boğuşmaya bağlı olabileceği değerlendirilen çizikler olduğu belirlendi.

Öte yandan olay yerinde tespit edilen kanlı ayakkabı izi ile zanlının giydiği spor ayakkabıya ait taban izinin de yapılan karşılaştırmada birbirine uyduğu tespit edildi.

Şüpheli ve maktulün tırnaklarındaki DNA kalıntılarının, ev elbiselerinin incelenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi. R.K'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.

- Olay

Edremit'e bağlı Hekimzade Mahallesi Baraj Caddesi'ndeki bir evde ikamet eden Elif Denizer Isparta'dan (47) bir gündür haber alamayan yakınları, durumu şehir dışında olan eşine haber vermişti.

Akşam saatlerinde eve gelen ve yatak odasında eşinin cansız bedeniyle karşılaşan Enis Isparta, durumu polise bildirmişti. Olay yerine gelen polis ekipleri, Isparta'nın bıçaklanarak öldürüldüğünü belirlemişti.

Savcının incelemesinin ardından iki çocuk annesi kadının cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.

Kaynak: AA