28 Şubat'ın Yıl Dönümü

Memur-Sen Kadın Komisyonu Yalova Şubesi Başkanı Segah Gümüş, 28 Şubat post modern darbesinin yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Gümüş, mesajında, 28 Şubat 1997 günü, halkın inanç ve kararlılığını bitiremeyeceklerini anlayan küresel güçlerin, yerli taşeronlar eliyle seçilmiş bir hükümeti yıktığını belirtti.

Bu karanlık güçlerin, Türk milletinin yeniden tarihteki asli misyonuna dönmesinden rahatsızlık duyduğuna işaret eden Gümüş, şunları kaydetti:

'Onlar istediler ki, Çanakkale'de destanlar yazan, işgalcileri yenik ekin yaprakları gibi savuran bu millet, tüm dünyanın mazlumlarının yeniden ümidi haline gelmesin. Kendi ayakları üzerinde doğrulmasın. Bunun için Rabbimizin tüm insanlığın selameti için indirdiği vahye düşmanlık ettiler. Gözlerini, Allah'ın ayetlerini başlarında taşıyan genç kızlara çevirdiler. Kirli elleri başörtüsüne uzandı ve 28 Şubat darbesinin sembolü başörtüsü yasakları oldu. Orta öğretimden, üniversitelere, tüm kamu kurumlarından meclise kadar genişlettikleri yasaklarla ülkemizi karanlık bir uçuruma sürüklediler. 28 Şubat'ta istifa edin manşetleri atanlar 15 Temmuz’da yeniden sahneye çıkarak milletin silahlarıyla milleti vurmaya kalktılar. Bizler tüm bu kirli darbe teşebbüslerine nasıl direndiysek, 15 Temmuz darbe girişiminde de öyle direndik. Biz, hayallerimizi ve ülkemizi bu karanlık çetelere asla teslim etmeyeceğimizi bir kez daha en yüksek sesle haykırıyoruz.'

Kaynak: AA