Vali Yıldırım İhsaniye'yi Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, İhsaniye ilçesini ziyaret etti.

Yıldırım, İhsaniye'ye gelişinde, Kaymakam Vekili Erhan Günay, Belediye Başkanı Şaban Çabuk, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Başçavuş Hüseyin Kadir ve İlçe Emniyet Amiri Burak Yüksel, İl Genel Meclisi üyeleri ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.

Vali Yıldırım’a, ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen ve Defterdar Vekili Murat Toy eşlik etti.

İlçedeki programı kapsamında ilk olarak İhsaniye Kaymakam Vekili Erhan Günay’ı makamında ziyaret eden Yıldırım, Günay’dan ilçenin sağlık, eğitim, alt ve üst yapı durumu ile tarihi ve doğal güzellikleri hakkında bilgi aldı.

Yıldırım, kaymakamlık ziyaretinde yaptığı konuşmada, İhsaniye'nin birçok zenginliğe sahip bir ilçe olduğunu, özellikle şifalı suların ilçe açısından önemli bir değer olduğunu söyledi.

İhsaniye ilçesini daha ileriye taşımak için eğitim, sağlık ve sosyal hizmetlerin yanında ticari anlamda da çalışmaların artması gerektiğini belirten Yıldırım, ilçenin kalkınması ve daha ileriye taşıması için valilik olarak her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

Yıldırım, Afyonkarahisar'ın dönem başkanlığını yaptığı ve Eskişehir ile Kütahya illerinin de yer aldığı Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliğinin çalışmalarına da değinerek, Frig Vadisi'nin büyük bir hazine olduğunu, bu zenginliğin daha rantabl hale gelmesi ile ilgili gerekli değerlendirmelerin yapıldığını sözlerine ekledi.

Vali Yıldırım, daha sonra İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk’u da makamında ziyaret etti.

Kaynak: AA