Tarsus Kaymakamı Ünal, Okul Müdürleriyle Buluştu

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, ilçedeki okulların müdürleriyle bir araya geldi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Şehitishak İlkokulu Esra Şemsi Eğitim Kompleksi Konferans Salonu'nda organize edilen İkinci Dönem Müdürler Kurulu Toplantısı'na, Kaymak Ünal'ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, resmi ve özel okul müdürleri katıldı.

Ünal, burada yaptığı konuşmada, bugüne kadar görev yaptığı her ilçede okullarda sosyal faaliyetlere biraz daha ağırlık verilmesi yönünde okul idarecilerine önerilerde bulunduğunu söyledi.

Okullarda paylaşmayı seven gruplar kurulursa eğitimin o zaman daha iyi anlam kazanacağını ifade eden Ünal, 'Özellikle her okulda bir halk oyunları ve tiyatro gruplarının kurulması gerekiyor. Ben inanıyorum ki bunlar gerçekleştiği takdirde öğrenciler arasında kaynaşma sağlanacaktır. Ben sizlerden hayata gülümseyerek bakmanızı istiyorum. Çünkü bu memleketin öğretmenlerimizin yetiştireceği çocuklara ihtiyacı var.' diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı da bu tür toplantılarda genellikle sorunları ve çözüm yollarını görüştüklerini belirtti.

15 Temmuz hain darbe girişimine karşı verilen mücadelenin slayt gösterisinin de izlendiği toplantıda 2016-2017 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi değerlendirildi ve projeler, taşımalı eğitim, kitap seçimi, TEOG başarı değerlendirmesi, destekleme ve yetiştirme kursları ile egzersizle ilgili çalışmalar değerlendirildi.

Kaynak: AA