Küpkıran Kayak Merkezi'nde Hafta Sonu Yoğunluğu

Ağrı'daki merkeze gelen tatilciler, güzel havada kayak yapmanın keyfini çıkardı Küpkıran Kayak Merkezi İşletmecisi Yılmaz: 'Bu yıl aşırı kar yağdı. Havanın ısınmasına rağmen kar kalitesi son derece güzel'

Ağrı'da bulunan Küpkıran Kayak Merkezi, hafta sonununda güzel havayı fırsat bilen tatilcilerden yoğun ilgi görüyor.

Güneşli hava ve hafta sonu tatilini fırsat bilerek kent merkezi ve ilçelerden kayak merkezine gelen vatandaşlar, snowboard, kayak ve kızakla kayarak eğlenceli anlar yaşadı.

Küpkıran Kayak Merkezi İşletmecisi Ali Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kayakseverlerin güneşli havayı fırsat bilerek, kayak merkezine akın ettiğini belirtti.

Geçen yıl bu dönemlerde kayak sezonun bittiğine işaret eden Yılmaz, 'Bu yıl aşırı kar yağdı. Havanın ısınmasına rağmen kar kalitesi son derece güzel. Kayak merkezimizde her gün farklı insanları görmek bizi mutlu ediyor.' dedi.

Alp disiplinli kayak sporcusu Osman Boğa, pistin kayak yapmaya çok elverişli olduğunu ifade ederek, 'Ağrı'dan ve ilçelerden birçok vatandaş ve aile kayak yapmaya gelmiş. Özellikle aileler kızak pistinde güzel vakit geçiriyorlar.' diye konuştu.

Ailesi ile kayak merkezine gelen 8 yaşındaki Enfal Muhammed Dursun, merkezde çok güzel zaman geçirdiğini belirterek, 'Ağrı'da kayak merkezinin olması bizim için çok büyük bir avantaj. Üç yıl önce kayak sporuna başladım. Kayak yapmayı çok seviyorum.' dedi.
Kaynak: AA