Kitap Söyleşilerinin Üçüncüsü Düzenlendi

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen kitap söyleşi programlarının üçüncüsü Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi.

Kitap Söyleşilerinin Üçüncüsü Düzenlendi
Söyleşiye İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Tahsin Yazır ve Bektaş Uçkun, Şube Müdürü Erdoğan Kaba, Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetici ve öğretmenleri katıldı.

Bu ayın kitabı olarak seçilip okunan William Glasser’e ait “Başarısızlığın Olmadığı Okul” adlı kitapla ilgili söyleşi yapıldı, yorum ve eleştiriler dile getirildi.

Etkileyici olan bölümler üzerinde duruldu.

Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Meryem Avcu, söyleşi programına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti ve söyleşiye katılan öğretmenlerine teşekkür etti. İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, ülkede kitap okuma oranlarının maalesef çok düşük olduğunu, okullardan ve ailelerden başlayarak bu konuya dikkat çekilmesi gerektiğini söyledi.

Her ay başka bir okulda düzenlenen kitap söyleşi programlarıyla Milli Eğitim Müdürlüğünün ve öğretmenlerin velilere ve öğrencilere örnek olabilecek bir etkinliği gerçekleştirdiğini kaydeden Durmuş, söyleşiye katılan yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti.
Kaynak: İHA