Karaman Valisi Tapsız, Muhtarlarla Buluştu

Karaman Valisi Süleyman Tapsız, muhtarlarla buluşma toplantıları kapsamında merkeze bağlı 15 köy muhtarıyla bir araya geldi.

Tapsız, Salur köyündeki toplantıda, her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri toplantılarda muhtarlarla bir araya geldiklerini ve bu sürecin sağlıklı bir şekilde işlemeye devam edeceğini söyledi.

Zaman zaman köy ziyaretleri gerçekleştireceklerini ve bu suretle köy halkıyla bir araya geleceklerini ifade eden Tapsız, şunları kaydetti:

'Muhtarlarımız, vatandaşlarımızla ili yönetenler yani bizlerin arasında bir köprü görevi yapıyorsunuz. Kamu görevlisi olarak çok önemli bir görev ifa ediyorsunuz. Köyün ve köy halkının yaşadıklarından, sıkıntılarından, acılarından ve mutluluklarından sizler sorumlusunuz. Bu sorumluluk anlayışıyla hareket etmeli, köy ve köy halkının dertleriyle ve sıkıntılarıyla bire bir ilgilenmelisiniz. Bu toplantıları düzenlememizdeki temel amaçlardan birisi de muhtarlarımızdan bölgelerinde yaşayan insanlarımızın sıkıntı ve sorunlarını bize en doğru ve açık şekilde iletmeleridir.'

Toplantıya, İl Jandarma Komutanı Albay İlhan Şen, Vali Yardımcısı Ahmet Günaydın, İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, kurum müdürleri ve köy muhtarları katıldı.
Kaynak: AA