Köprübaşı'nın İçme Suyuna Yakın Takip

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Fevzi Demir, Köprübaşı’nı ziyaret ederek, ilçedeki içme suyu durumu hakkında inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

Köprübaşı'nın İçme Suyuna Yakın Takip
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki altyapı gereksinimlerini ilçelere düzenlenen çalışma ziyaretleriyle yerinde ve yakından takip ederek, Manisalıların nabzını tutuyor. MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Fevzi Demir, Köprübaşı ilçesini ziyaret ederek ilk önce Manisa Büyükşehir Belediyesi Köprübaşı Koordinasyon İşleri Müdürü Rahmi Erdem’le görüştü. Görüşmenin ardından MASKİ ilçe Sorumlusu Enver Çetin ile birlikte ilçe merkezi ile Borlu Mahallesindeki içme suyu depolarında incelemelerde bulunan Daire Başkanı Fevzi Demir, ilçedeki içme suyu kalitesinin arttırılmasına yönelik olarak yapılması gereken çalışmalar hakkında talimatlar verdi.

Köprübaşı ilçesinin içme suyu durumunun incelendiği ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Demir, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak ilçelerimizdeki içme suyu taleplerini yakından takip ediyoruz. Bu amaçla incelemeler yaptığımız Köprübaşı ilçemize de daha kaliteli içme suyu temin edebilmek için gerekli çalışmaları yerinde tespit ettik. Bu kapsamda, merkezde yer alan sondaj terfi binalarımızın bakım ve onarımını gerçekleştireceğiz. Ayrıca Borlu mahallemizin su deposunda da yenileme çalışmalarımız olacak. Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun yönetiminde MASKİ’nin öncelikli amacı, ilimiz genelinde yaşayan vatandaşlarımızın tamamına daha yüksek kalitede, sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaştırmak” dedi.

Kaynak: İHA