Başbakan Yıldırım: Biteceksiniz

Başbakan Yıldırım "Şimdi aralarında 'Aman bu referandumda evet çıkarsa biz bittik'. Biteceksiniz başka yolu yok!" dedi.

Başbakan Yıldırım: Biteceksiniz
Başbakan Yıldırım: Biteceksiniz
Başbakan Binali Yıldırım Çevre Projeleri açılış töreninde konuştu. Başbakan Binali Yıldırım 'Şimdi onlara dışarıda da hayat hakkı yok. Hangi deliğin arkasında olursa olsun bulup, teker teker çıkarıyoruz. Şimdi aralarında 'Aman bu referandumda evet çıkarsa biz bittik'. Biteceksiniz başka yolu yok! Ben bölgedeki vatandaşlarıma şunu söylemek istiyorum; siz kimliğinizle gurur duyun.' diye konuştu.

Başbakan Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

YATAY MİMARİDE SICAKLIK VAR İNSANLARIN DANIŞMASI VAR


Bütün bu hizmetlerin ve çevre temizlik araçlarının ilçelerimize, illerimize, beldelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Şehir bir medeniyettir, Medine'den gelir. Hacı Bayram, Ankara'nın manevi mimaarı. Diyor ki, 'İnsan şehri inşa ederken aslında taşın toprağın arasında kendini de inşa eder. Marifet, halkın ruhunu, benliğini ihya edecek insana huzur verecek şehirler imar etmektir. Şimdi bakıyorsunuz şehirler inşa ediliyor. Amerika'daki yerlerde. Gidiyorsunuz binalar arasında göğün 7 kat yukarısına kadar çıkıyor. Binalar büyük, heybetli ama ruh yok. Onun için biz yatay mimari diyoruz. Yatay mimaride daha fazla sıcaklık, ruh var. İnsanların birbiriyle meşveret etmesi var. Danışması görüşmesi var.

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ BUGÜNLERİN ALTYAPISINI OLUŞTURDU

Şehircilik projeleri bizim için her zaman ön plandadır. Kurucu başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız da belediyecilikten geliyor. İstanbul'u çukurdan, çamurdan kurtarmış ve o dönem çalışmaları da bugünlerin altyapısını oluşturmuştur. 15 senelik görevimizde ilk günden beri yanlışları doğruya tahvil etmek için ellerimizden geleni gösteriyorum. Yıllar önce bir arkadaşım anlattı. Yıl 1986. Avrupa'da büyüyen çocuk sürekli babasından Türkiye'yi dinliyor. Çocuk, 'Baba götür bizi şu İstanbul'u bir göster' diyor. Atlıyorlar uçağa İstanbul'a geliyorlar. Yenibosna, Şirinevler'den geçerken çocuk babasına gayet sakin, mutsuz şekilde 'Baba İstanbul güzel de keşke savaştan sonra gelseydik' diyor.

Başbakan Yıldırım: Biteceksiniz

TERÖRÜ GÜNDEMDEN KALDIRACAĞIZ! ALLAH ŞÜKÜR KALKMAYA BAŞLADI

Bu alçak terör örgütünün Güneydoğu'da yaptığı bu hendekler, binalar var. Orayı Kürt kökenli vatandaşlarımız evlerini terk etmek zorunda kaldı. Ama biz onların canına okuduk. Hepsini dışarı çıkardık. Şimdi onlara dışarıda da hayat hakkı yok. Hangi deliğin arkasında olursa olsun bulup, teker teker çıkarıyoruz. Şimdi aralarında 'Aman bu referandumda evet çıkarsa biz bittik'. Biteceksiniz başka yolu yok! Ben bölgedeki vatandaşlarıma şunu söylemek istiyorum; siz kimliğinizle gurur duyun. Kürtsünüz, Kürtlüğünüzde iftihar edin. Ama PKK terör örgütünün sizinle ilgili hiçbir derdi yok. Bunların işi, gücü size hayatı zehir etmek. Yaşlı demez, çocuk demez, daha Viranşehir'de 11 yaşında süt almaya giden çocuğu alçakça şehit ettiler. Bunların Kürtler diye bir sorunu yok. Asıl Kürt vatandaşlarımızın terör örgütü gibi bir sorunları var. Bu sorunu gündemden kaldıracağız. Allah'a şükür kalkmaya başladı.

DEAŞ'A KARŞI GERÇEK MÜCADELEYİ TÜRKİYE VERİYOR

FETÖ, PKK, DEAŞ bu üç alçak terör örgütüyle mücadele ediyoruz. Dünya mücadele ediyormuş gibi davranıyor. Tek mücadeleyi veren Türkiye. Elhamdülillah El Bab'ı da hallettiler ve normal vatandaşlar yurtlarına döndüler. Ege adalarına gitmek isteyen 50 bin insanı ölümden döndürdük.

NEREDE AYYILDIZLI BAYRAK DALGALANIYOR BİZ ORADAYIZ


Selçuklu, Osmanlı eserlerine bakın. Eski hallerine bakın, yeni hallerine bakın. Valilikler bu işleri tertemiz, vakıflar yaptılar, yapmaya devam ediyorlar. Güneydoğu'da terörden yıkılan 30 bin konutun yapımına başladık. Bütün yolları asfaltladık. Kaldırımlar, çevresi, bahçesi hepsi. Mahalleler ve yeniden şehirler kuruyoruz. Yeter ki insanımızın yüzü gülsün, bu alçak terör örgütünün verdiği zararlar yok olsun. Biz biriz, beraberiz, birlikte Türkiye'yiz. Değil mi ki bir ocak tutuyor, bir ayyıldızlı bayrak dalgalanıyor. Nerede olursa olsun biz oradayız, hizmet orada.

Başbakan Yıldırım: Biteceksiniz

SEÇİM KAZANIYORUZ ANKARA'YA GELİYORUZ GİZLİ ORTAKLAR ÇIKIYOR

Seçimi kazanıyoruz. Ankara'ya geliyoruz, bir bakıyorsunuz 'Hoşgeldiniz biz sizin ortağınız'. Kardeşim biz sizi seçimde göremedik, kahvelerde göremedik. 'Bizi göremezsiniz. Yanlış iş yaparsanız düzeltiriz'. Kim verdi size bu yetkiyi? Cevap yok. AK Parti'den gereken cevabı aldılar. 27 Nisan bildirgesini hemen iade ettik. Olmadı 17-25 Aralık. Olmadı kapatma davası. Olmadı ve en son 15 Temmuz. 15 Temmuz'da tank, top ve bombalarıyla geldiler. Ama vatandaşın, gençlerin yüreğindeki iman gücü, bayrak, memleket sevgisi herşeyin üstünde. Kadın, erkek, genç, yaşlı o gün Cumhurbaşkanının, başkomutanının, Başbakanının çağrısıyla meydanları doldurdu ve bu alçaklara anlayacakları dilden en güzel cevabı verdi.

Başbakan Yıldırım: Biteceksiniz

NE YAZIK Kİ CUMHURBAŞKANI VESAYET ODAKLARI İLE HAREKET ETTİ

Mevcut sisteme göre Cumhurbaşkanı, en büyük partiye hükümeti kurma görevi veriyor. Hükümeti kurarsa güvenoyu için Meclis'e geliyor, 276 ile güvenoyu alıyor. Çalışmaya başlıyor. Tek başına iktidar yoksa bu iş 2-3 ay sürüyor. Bazen hiç olmuyor, güvenoyu olmadan yok olup gidiyor. Yani millet sandıkta memleketi kimin yöneteciğine karar veremiyor. Milletin seçtiği değil, vesayet, güç odaklarının gördükleri birileriyle hükümet kuruluyor. 1995 seçimlerini hatırlayın. Orada Refah Partisi ile önce Anavatan Partisi koalisyon kuracaktı. Son dakikada birileri birinin kulağını çekti vazgeçtiler. Bu sefer diğeri kuruldu DYP ile Refah. Ama onları da rahat bırakmadılar. 28 Şubat postmodern darbesinde Cumhurbaşkanı orada vesayet odaklarıyla hareket etti ne yazık ki...

MİLLET 16 NİSAN'DA HUZUR, GÜVEN VE İSTİKRARI SEÇECEK

Milletimiz inşallah 16 Nisan'da 2023 hedeflerine giden aydınlık Türkiye'nin yolunu açacak. Sürekli istikrar, huzur ve güveni seçecektir. Meclis kendi işini yapacak, hükümet kendi işini yapacak. Meclis millet adına kanun yapıp, hükümeti denetleyecek. Demokratik erklerin denge ve kontrol sistemi içerisinde çalışması gerçekleşmiş olacak.