Vali Şentürk'ten El-Bab Gazisine Ziyaret

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Fırat Kalkanı Operasyonu'nda El-Bab'ta zırhlı aracın devrilmesi sonucu yaralanan Piyade Uzman Çavuş Murat Arslan'ı ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir Garnizon Komutanı Personel Albay İlhan Güneş ile Arslan'ı evinde ziyaret eden Vali Şentürk, gaziye ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyarette, Türkiye'nin içinden geçtiği zorlu süreci de en kısa sürede atlatacağına inandığını belirten Şentürk, 'Kahraman güvenlik güçlerimiz, saat farkı gözetmeksizin gece gündüz hainlerle mücadele etmektedir. Böylesine yürekleri vatan, iman, bayrak, ezan, millet sevgisiyle dolu güvenlik mensuplarımız olduğu sürece birlik ve beraberliğimizi hiçbir güç bozamaz.

Devletimiz şehit yakınlarına ve gazilerimize her zaman gereken desteği vermiştir. Biz de Kırşehir'deki şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin yanındayız. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum.' ifadelerini kullandı.

Piyade Uzman Çavuş Murat Arslan da, vatan için canlarını daima seve seve feda edeceklerini belirterek, devletin her şartta yanlarında olduğunu yürekten hissettiğini dile getirdi.

Kaynak: AA