Üzümlü- Ekşisu Yolunda Genişletme Çalışmaları Başladı

Üzümlü Belediyesi tarafından yapılan yol genişletme çalışmaları kapsamında Üzümlü-Ekşisu yolunda genişletme çalışmaları yapılmaya başlandı.

Üzümlü- Ekşisu Yolunda Genişletme Çalışmaları Başladı
Üzümlü ilçesi yukarı durak mevkisinden Ekşisu’ya giden yolda geçtiğimiz yıl yapılan birinci etap genişletme ve sıcak asfalt çalışmalarının ardından bu yıl yapılması planlanan ikinci etap çalışmalara başlandı. Havaların mevsim normallerinin üstünde olması sebebi ile Üzümlü Belediyesi ve İl Özel İdaresine ait iş makineleri ile yapılmaya başlanılan yol genişletme çalışmaları kapsamında Çadırtepe Köyü kavşağından Geyikli kavşağına kadar 2 kilometreden fazla yol genişletilerek sıcak asfaltla kaplanmaya hazırlanılıyor.

Çalışmalar ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, yol genişletme çalışmalarına başladıklarını ifade ederek “Geçtiğimiz yıl Bayırbağ’dan Ekşisu’ya kadar ilçe içinden geçen yolun tamamen genişletilip sıcak asfaltla kaplanacağı çalışmaların birinci etabını yaparak bu yolu Çadırtepe Köyü kavşağına kadar tamamladık. 2017 yılı çalışma planımız arasında bulunan Üzümlü - Ekşisu yolu ikinci etap çalışmaları kapsamında yol genişletme çalışmalarına başladık. Havalar sıcak gittiği taktirde genişletme çalışmaların bitirip bahar mevsiminde de sıcak asfalt ile kaplayacağız.” dedi.

Kaynak: İHA