Selçuk Belediye Tiyatrosu Sahnesini Mahallelere Taşıyor

Selçuk Belediye Tiyatrosu “6 Gün 6 Oyun” Projesine gösterilen yoğun ilgiden sonra şimdi de sahnesini mahallelere taşıma kararı aldı. Çocuklar için Keloğlan “ Çevre Dostu” isimli oyun, yetişkinler için ise “Kadınlık Bizde Kalsın” adlı oyunlarla Selçuk’un mahallelerinde perde açacak olan Selçuk Belediye Tiyatrosu’nun ilk adresi Gökçealan Mahallesi olacak.

Selçuk Belediye Tiyatrosu Sahnesini Mahallelere Taşıyor


Her hafta sonu bir mahallede

Bugüne kadar 40’dan fazla oyun sahneleyerek 15 bin seyirciyle buluşan Selçuk Belediye Tiyatrosu şimdi de ilçe merkezine gelme imkanı olmayan, Selçuk’un mahallelerinde yaşayan tiyatroseverlerin kapısını çalıyor. 26 Şubat - 16 Nisan tarihleri arasında hafta sonları ayrı bir adreste olacak. Oynanacak oyunlar mahallelerde yer alan Selçuk Belediyesi Hizmet Birimlerinde sahnelenecek.

Selçuk’ta mümkün olduğu kadar fazla sayıda tiyatro seyircisiyle buluşmayı hedeflediklerini belirten Selçuk Belediye Tiyatrosu Genel Yönetmeni Erol Namdar, “Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu’nda oynadığımız her oyuna Selçuklu tiyatroseverler büyük ilgi gösteriyor. Başkanımızın talimatıyla ilçe merkezine gelemeyen, Selçuk’un mahallelerinde yaşayan seyirciye ulaşmayı amaçlıyoruz. Şubat ayının son haftasından itibaren Nisan ayının ortasına kadar Selçuk’un mahallelerinde biri yetişkin, biri çocuk oyunu olmak üzere iki oyun sergileyeceğiz. Tiyatroyla tanışmayan kimse kalmasın istiyoruz. Oyunlarımıza mahallelerimizde yaşayan tüm tiyatro severleri bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA