Sarıgöl'e Hayırseverden Anlamlı Yardım

Sarıgöl'ün Dindarlı Mahallesinde ikamet eden hayırsever Ahmet Gök tarafından, 8 yıl önce vefat eden oğlu İrfan Gök adına Mahallesinde yaptırılacak Sağlık Merkezi protokolü imzalandı.

Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç'ın makamında düzenlenen imza törenine, Sarıgöl Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Erdal Görkem Gavcar, Dindarlı Mahalle Muhtarı Mustafa Gencelli ile hayırsever Ahmet Gök katıldı.

Bir yıl içinde yapımı tamamlanacak olan Dindarlı Mahallesi İrfan Gök Sağlık Merkezi'nin hayırsever tarafından yapılacak olmasının sevindirici olduğunu belirten Kaymakam Kılınç, 'Sağlık Merkezi, 224 metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek ve ilk katta hizmet binası, ikinci katta da lojman olacak. Hayırseverimizi kutluyorum. Mahallesine önemli bir eser kazandıracak.' diye konuştu.

Hayırsever Gök de 'Arsanın bulunduğu alan babam İbrahim Gök’ten bana kaldı.Oğlum İrfan Gök, sekiz yıl önce iş kazasında hayatını kaybetti. Adının yaşatılması için Mahalle Muhtarım Mustafa Gencelli ve akrabam şaban Mintaş bana oğlumun adının yaşatılması için sağlık evi yaptırmam da etken oldu. Oğlumun adı yaşatılacak ya bu bana yeter.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA