Pazaryerililer Dernek Başkanı Şahinoğlu, Başkan Yardımcısı Avcıoğlu'nu Ziyaret Etti

Bozüyük Pazaryerililer Derneği Başkanı Ali Şahinoğlu, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Pazaryerililer Dernek Başkanı Şahinoğlu, Başkan Yardımcısı Avcıoğlu'nu Ziyaret Etti
Dernek Başkanı Ali Şahinoğlu, beraberindeki Mecit Kuruoğlu ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Yardımcısı Avcıoğlu ile bir süre sohbet etti. Bozüyük’te yaşayan Pazaryerililer olarak ilçedeki çalışmaları oldukça olumlu karşıladıklarını belirten Dernek Başkanı Şahinoğlu, şimdiye kadar kendilerine ve ilçede faaliyet gösteren tüm derneklere sağlamış olduğu destekler nedeniyle Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür ettiklerini belirtti.

Bozüyük’te yaşayan Pazaryerililer derneğinin faaliyetlerini yakından takip ettiğini ve düzenlemiş oldukları etkinliklere fırsat buldukça katıldığını belirten Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu’da, “Dernekler vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini bizlere ulaştırma noktasında çok önemli bir yere sahip. Bizler Bozüyük Belediyesi olarak her fırsatta dernek başkanlarımız ve üyelerimiz ile bir araya gelerek kentimiz için Bozüyük için istişarelerde bulunmaya devam ediyoruz” dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu’na kendilerini kabul ettikleri ve göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Şahinoğlu ve Kuruoğlu daha sonra makamdan ayrıldılar.
Kaynak: İHA