Ovacık Kaymakamı Çomaklı Halk Toplantısı Düzenledi

Ovacık Kaymakamı Selim Çomaklı, halk toplantısı yaparak vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ovacık Halk Eğitim Merkezi Cumhuriyet Toplantı Salonu'nda düzenlenen halk toplantısında vatandaşların sorun ve önerilerini dinleyen Çomaklı, sorunların çözümü konusunda çalışarak bir sonraki toplantıda bilgilendirmede bulunacaklarını ifade etti.

Çomaklı, artık her ay halk toplantıları düzenleyeceklerini belirterek, toplantıların vatandaşların sorun, talep ve isteklerinin dinlenilmesi, daha geniş halk kesimlerine ulaşılması ve halkın devletten olan taleplerinin yerinde alınarak takip edilmesi amacıyla yapılacağını vurguladı.

Ovacıkta'ki kayak merkezinden vatandaşın istifade edebileceğini vurgulayan Çomaklı, şöyle devam etti:

'Burada, Avrupa ve dünya çapında başarılar elde edecek gençler yetişecek. Buna gayret etmemiz, çabalamamız lazım. Çocuklarımızı bu yönde teşvik etmemiz gerek. Malum 6 ay kışın yoğun geçtiği bölgedeyiz. Başka türlü bir faaliyet, başka türlü sosyal imkan da yok, bunun kıymetini bilmemiz lazım. Bunu da vatandaşa iyi anlatmamız gerek. Burada bizim üzerimize düşen tesisin iyileştirilmesi, geliştirilmesidir. Ovacıklı vatandaşlar yapılan bu yatırımların kendileri için olduğunu bilecekler ve kendilerine yapılan yatırımlara da sonuna kadar her türlü sahip çıkacaklar. O zaman da göreceksiniz ki devletin bölgede, yörede yaptığı hizmetler, yatırımlar da artarak devam edecektir.'

Toplantıya, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA