Öğrencilerden Askerlere Moral Mektubu

Manisa'nın Salihli ilçesindeki öğrenciler, Şırnak’ın Taşdelen Köyü Jandarma Karakol Komutanlığı'ndaki görevli askerlere moral mektubu gönderdi.

Salihli ilçesindeki Şehit Ahmet Uludağ Eğitim Kurumu öğrencileri, 'Değerler Eğitimi Projesi' kapsamında, Şırnak’ın Taşdelen Köyü Jandarma Karakol Komutanlığı’ndaki görevli askerlere moral mektubu gönderdi.

Törende konuşan Salihli Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Türkiye’nin 35 yıldır terörle mücadele ettiğini belirterek 'Terör ne yazık ki bu ülkenin enerjisini, maddi ve manevi gücünü geriletti. Terör olmasaydı ülkemiz bugün, mevcut konumundan çok daha ileri de ve güçlü olacaktı. Bu ülke ve bayrak için canlarını feda eden şehitlerimize, gazilerimize ne kadar teşekkür eksek azdır” dedi.

Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, ‘Vatan sevgisi ve şehitlik’ temasıyla ‘Değerler Eğitimi Projesi’ kapsamında anlamlı bir projenin gerçekleştirildiğini belirtti.

Dilek, 'Okulumuza adı verilen Ahmet Uludağ, 1992 yılında Şırnak ilinde hain saldırıda şehit düşmüştü. Bu okulda yetişen öğrencilerimiz bugün çok anlamlı bir çalışma neticesinde şehidimizin görev yaptığı Şırnak’taki askerlere moral mektubu gönderiyorlar. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum.' dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından yazılan mektuplar, Taşdelen Köyü Jandarma Karakol Komutanlığı’ndaki görevli askerlere gönderilmek üzere toplandı.

Törene, 1992 yılında Şırnak ilindeki terör saldırısında şehit düşen Jandarma Onbaşı Şehit Ahmet Uludağ’ın annesi Fatma Uludağ da katıldı.

Kaynak: AA