Karabük'te Silahlı Saldırı

Karabük’te evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan bir kişi ayağından yaralanırken, olayı gerçekleştiren 3 kişi polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Karabük'te Silahlı Saldırı
Edinilen bilgiye göre, Kayabaşı Mahallesi’nde evinin önünde Y.B. isimli şahsa, bir araç içerisinden ateş açıldı. Silahlı saldırı sonrası Y.B. ayağından yaralanırken, olayı gerçekleştiren saldırganlar ise kaçtı.

112 ekiplerince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Y.B. tedavi altına alınırken, olay sonrası harekete geçen Asayiş Şubesi ekipleri plakası belirlenen aracın peşine düştü. Ekipler kısa sürede aracı ve içinde bulunan E.A., M.K. ve K.K. isimli şahısları kıskıvrak yakaladı. Ekiplerin araç içinde yaptıkları aramada ruhsatsız 9 mm tabanca ile bir av tüfeği ele geçirildi. Polis ekiplerince gözaltına alınan 3 kişi daha sonra emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olayı gerçekleştiren E.A. ile yanında bulunan M.K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, yaşı küçük olan K.K. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Kaynak: İHA