Kahvehaneye Saldıran Şehir Magandaları Adliyeye Sevk Edildi

İSTANBUL – İstanbul Gaziosmanpaşa’da kahvehaneye silahla saldıran 6 şehir magandası Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kahvehaneye Saldıran Şehir Magandaları Adliyeye Sevk Edildi
Gaziosmanpaşa’da bulunan Bülbüldere Caddesi’nde geçtiğimiz pazartesi günü saat 14.00 sıralarında kahvehane işletmecisine sinirlenen 6 şahıs, silahla kahvehaneyi basmıştı. Kahvehanenin önüne gelen şahıslardan bir tanesi havaya ateş açmış, çıkan arbedede kahvehanenin camları sandalye ve sopalarla kırılmış, etraf savaş alanına dönmüştü. Görgü tanıkları, olayın sokaktan araçla hızlı geçme tartışmasının kavgaya, kavganın da silahlı saldırıya dönüşmesiyle gerçekleştiğini iddia etmişti.

Olayın ardından Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, silahla kahvehaneye saldıran 6 şehir magandasını yakalama çalışması başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından şahıslar kıskıvrak yakalandı. Aynı gün içinde yakalanan zanlılar Furkan P., Vural Ö., Canberk G., Taner A., Caner A. ve Oğuzhan İ., ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Zanlıların her birinin, oto hırsızlığı ve uyuşturucu bulundurmaktan emniyette suç kayıtları bulunduğu öğrenildi.

Arkadaşlarına yanlış yapıldığı için kahvehane basmışlar

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan şahıslar, daha sonra Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.

Saldırganların Asayiş Şube Müdürlüğündeki ifadesinde, kahvehane işletmecisinin arkadaşlarına yanlış yaptığı için kahvehaneye saldırdıklarını söylediği öğrenildi.

Öte yandan, Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan 6 kahvehane saldırganı, Gaziosmanpaşa Adliyesine sevk edildi.
Kaynak: İHA