İpekyolu İlçesi Hizmete Kavuşacak

VAN – Van’ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, basın mensuplarıyla bir araya gelerek, ilçenin sorun ve sıkıntıları hakkında bilgi aldı.

İpekyolu İlçesi Hizmete Kavuşacak
Bir kahvaltı salonunda kentteki ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, projeleriyle ilgili bilgiler de verdi. Öztürk, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini ve toplumun her kesimine ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Eğitim, kültür ve sosyal işlerle ilgili birçok düzenleme getireceklerini dile getiren Öztürk, ilçedeki araç parkı ve seyyar satıcı sorununu en kısa zamanda çözeceklerini vurguladı. İnsanı merkez alan bir sloganla çalışma yürüteceklerinin altını çizen Öztürk, “Belediyecilikte ‘ulaşabilirlik’ ilkesiyle her kesime ulaşacağız. Özellikle engelli kardeşlerimizin sorunlarını tespit edip, bunlara çözüm üreteceğiz. Yine yaşlı vatandaşlarımız için sağlık ve kültür hizmetinin verildiği bir merkez kuracağız. Trafik sorununun giderilmesi için de çalışma yürütüyoruz. Cami ve sokaklardaki dilencilere yönelik çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah elbirliğiyle bu sorunların üstesinden geleceğiz" dedi.

Personelin daha aktif çalışması için de bir takım düzenlemeler getirdiklerini ifade eden Öztürk, "Teröre destek veren, emniyet teşkilatınca terörize olduğu tespit edilen ya da çalışmayan ve hizmet üretmeyen personellerle yollarımızı ayıracağız. Bize hizmet üreten personel lazım. Şu an için sorunları tespit etmeye çalışıyoruz. Birçok konuda proje üretiyoruz. İlerleyen günlerde bu projelerimizi basınla paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

Vatandaşların sorunlarını daha hızlı çözme noktasında teknolojiden faydalanacaklarını da sözlerine ekleyen Öztürk, “Vatandaşlarımızın sorunlarını bize gelmeden çözmek amacıyla sosyal medyadan faydalanacağız. Vatandaşlarımız buraya gelmeden sosyal medya üzerinden bize sıkıntılarını yazabilecek ve bizde bu sorunları çözmeye çalışacağız. Amacımız vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmektir” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA