En Sevilen Türk Sanat Müziği Şarkıları GAÜN'de Söylendi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Türk Musikisi Devlet Konservatuarı öğrencileri tarafından 2016-2017 eğitim öğretim yılı kültür ve sanat günleri etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Türk Sanat Musıkisi Konseri büyük beğeni topladı.

En Sevilen Türk Sanat Müziği Şarkıları GAÜN'de Söylendi
Uzman İlker Gültekin’in hazırladığı konserde; Hânendeler ve Sâzendeler tarafından Hicaz şarkılardan Enginde Yavaş Yavaş Günün Minesi Soldu, Sevgimizin Aşkımızın Üstünden, Adalar’dan Bir Yar Gelir Bizlere, Nihavend şarkılardan Beni Hatırla, Biraz Kül Biraz Duman O Benim İşte, Gel Güzelim Çamlıca’ya Bu Gece gibi Türk Sanat Müziğinin birbirinden güzel eserleri seslendirildi. Çok sayıda katılımcının da seslendirilen eserlere keyifle eşlik ettiği gecede, Türk Musikisi Devlet Konservatuarı öğrencileri unutulmaz bir gece yaşattı.

GAÜN Mavera Kongre ve Sanat Merkezinde gerçekleşen konsere; Gaziantep Vali Yardımcısı Uğur Aladağ, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Savaş Gürsoy, Prof. Dr. Hilmi Bayraktar, Prof. Dr. Metin Bedir, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz, Doç. Dr. Mehmet Emin Sönmez, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Konserin sonunda Rektör Prof. Dr. Ali Gür tarafından gecenin anısına Uzman İlker Gültekin’e çiçek verildi.

Kaynak: İHA