Elmalı-Eskihisar Karayolunda İyileştirme Çalışması Yapılacak

Kara yolları 13. Bölge Müdürlüğünün Elmalı-Eskihisar kara yolunda iyileştirme çalışması yapacağı bildirildi.

Elmalı Kaymakamı Gürbüz Saltaş ve Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Kara yolları 13. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu'nu ziyaret etti.

İlçedeki eksikler ve yapılması istenen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Öztekin, Elmalı-Eskihisar kara yolunun dar ve asfaltının bozuk olması nedeniyle çalışma yapılması isteklerini aktardı.

Öztekin, söz konusu yolun Fethiye'ye bağlantı da sağladığını ifade etti.

Ümit Öztekin, 'Bu yolumuz yıl boyunca vatandaşlar tarafından sıklıkla kullanılan önemli bir yol. Bu yolun genişliğinde ve mevcut asfalt durumunda sıkıntı var. Bizim talebimiz bu yolda bir çalışma yapılarak vatandaşlarımızın daha rahat ulaşımlarını yapmalarını sağlamak. Bu konuda sizlerden destek bekliyoruz.' diye konuştu.

Çalışma yapılması istenilen yolun yaklaşık uzunluğunun 15 kilometre olduğunu kaydeden Öztekin, çalışma yapılacak yolda fiziki olarak herhangi bir çalışmayı zorlaştıracak durumunda söz konusu olmadığını söyledi.

Kara yolları 13. Bölge Müdürü Çobanoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam Saltaş ile Öztekin'e teşekkür etti.

Kara yolları Bölge Müdürlüğü olarak çalışma planları içerisinde Elmalı-Eskihisar yolunun da bulunduğunu ifade eden Çobanoğlu, yıl içerisinde çalışma yapmayı planladıklarını kaydetti.

Kaynak: AA