'Birmot Zincirlikuyu'en Çok Satış Yapan Bayi

Birmot’un Zincirlikuyu Şubesi, 2016'da Fiat, Alfa Romeo ve Jeep araçların satışında gösterdiği başarılı performans ile Türkiye genelinde iki markada en çok satış gerçekleştiren bayi oldu.

Otomotiv perakende şirketlerinden Birmot’un Zincirlikuyu Şubesi, 2016 yılında Fiat, Alfa Romeo ve Jeep araçların satışında gösterdiği başarılı performans ile Türkiye genelinde iki markada en çok satış gerçekleştiren bayi konumuna yükseldi.

Şirket açıklamasına göre, Birmot Zincirlikuyu Şubesi Fiat araç satışında 9 bin 656, Alfa Jeep markalarında ise 392 adetlik satış rakamı ile toplamda 10 bin 48 adet satış gerçekleştirdi. Satış ve satış sonrası müşteri memnuniyet göstergelerinde Türkiye’deki Tofaş bayileri arasında gösterdiği yüksek performans ve yüksek hizmet kalitesiyle öne çıkan Birmot Zincirlikuyu Şubesi 2016 yılını lider kapattı.

Birmot Zincirlikuyu Şube Müdürü Mürsel Yakut, 'Yetkin kadromuz, yüksek teknolojiye sahip donanımımız ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemin sonucunda bu başarıya imza attık. Tüm süreçlerimizin temelinde müşteri odaklılık var. Duyarlı ve samimi yaklaşımla müşterilerimize beklentilerinin üzerinde hizmet vermeye gayret gösteriyoruz.' dedi.

Kaynak: AA