Başkan Bahçeci, Muhtarlara Projelerini Anlattı

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 2009 yılından itibaren hayata geçirilen projeleri muhtarlara anlattı.

Kırşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, mahalle muhtarları ile belediye sosyal tesislerde bir araya gelen Bahçeci, kentte 8 yıllık görev süresi boyunca yaptıkları projeleri ve kademeler halinde devam edecek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Şehrin sorunlarını çözüme kavuşturduktan sonra Kırşehir'i, Anadolu’nun en yaşanabilir şehri yapmak için her alanda projeler ürettiklerini ifade eden Bahçeci, şunları kaydetti:

'Her proje, şehrin değişen, gelişen, yenilenen yüzüne ayna tuttu ve Kırşehir artık Anadolu’nun parlayan yıldızı oldu. Sosyal, kültürel, çevre, trafik ve temizlik alanlarında Kırşehir’de büyük ve önemli adımlar attık. Yaptığımız dev projelerle Kırşehir artık geleceğine koşuyor. Kırşehir yıllarca çekişmeler ve dedikodularla uğraşmaktan ilerleyemedi. Bizler kişilerle uğraşmak yerine, projelere odaklandık. Kırşehir’de hiç bir kesimi ayırt etmeden onları kucaklayarak projeleri hayata geçirdik.'

Bahçeci, ortak akılla yapılan işlerin çok faydalı olduğunu, kentte birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaların sürdürüldüğünü sözlerine ekledi.

Kaynak: AA