Yunusemre TSM Korosundan Muhteşem Konser

Yunusemre Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, verdiği konserle müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü Bestekâr Selim Öztaş ve eşi Neşe Öztaş’ın da sahne aldığı ‘Bizimle Şarkı Söyler misiniz?’ adlı organizasyona ilgi yoğun oldu.

Yunusemre TSM Korosundan Muhteşem Konser
Yunusemre Belediyesi’nin bir buçuk yıl önce kurduğu Türk Sanat Müziği Korosu, üçüncü konserini Manisa Şehir Tiyatrosu’nda verdi. Koro şefliğini Ünlü Bestekar Selim Öztaş’ın yaptığı organizasyonda, eşi Neşe Öztaş da kendisine eşlik etti. ‘Bizimle Şarkı Söyler misiniz?’ isimli programa ilgi yoğun olurken; Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti İl Başkanı Berk İçelli, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Şule Uygur, Mustafa Dandin, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl ve Yunusemre İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Daire Müdürleri de programı izleyenler arasındaydı. Ünlü sanatçı Selim Öztaş, hem yaptığı esprilerle hem de eşi Neşe Öztaş’a yaptığı atıflarla geceye renk kattı.

Final şarkısını birlikte söylediler

Davetlilerden de büyük beğeni alan konserde sahneye çıkan Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur ve Mustafa Dandin ile AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, Selim-Neşe Öztaş çifti ile birlikte gecenin final şarkısı ‘Leylanın Öğrencisi’ isimli eseri seslendirdi. Konser sonunda Öztaş çiftine çiçek takdim edildi.
Kaynak: İHA