Yeni Mahalle Sokakları Yenileniyor

Turgutlu Belediyesi alt yapısı tamamlanmış ve zemini kötü olan sokakları sil baştan yenilemeye devam ediyor.

Yeni Mahalle Sokakları Yenileniyor
Yapımına geçen ay başlanılan ve şuanda hem yaya hem de araç trafiğine açılan Yeni Mahalle Göçmen Sokak üzerindeki çalışmalar vatandaşlardan tam not alırken, Ay sokak ve Nur sokakta da yol ve kaldırım çalışmaları başladı.

Yapılan bu çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “İlçemizin birçok mahallesinde olduğu gibi yaklaşık 4 bin vatandaşımızın ikamet ettiği Yeni Mahallemiz sokaklarındaki yenileme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İlk etapta Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce Göçmen Sokak üzerinde yaklaşık 5 bin metrekare kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarını tamamlamıştık. Oldukça yoğun kullanımı olan sokağı hem araç hem yaya trafiğine kısa zamanda açmıştık. Şimdiyse mahallemizin Ay Sokak ve Nur Sokak üzerinde çalışmaya başladık. Yaklaşık 5 bin metrekareyi bulacak parke taşı döşeme çalışmalarımızla bozuk olan ve alt yapısı tamamlanmış olan sokaklarımızı sil baştan yenilemiş olacağız. Belirli mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın da sokak yenilemelerimize dair beklenti içerisinde olduklarını biliyoruz ve bu doğrultuda hava şartlarının uygun olduğu her daim sahada olarak sorunları ivedilikle çözüyoruz. Turgutlu’muzun her mahallesine en iyi şekilde gerçekleştirmeye gayret ettiğimiz çalışmalarımıza bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz” dedi.

Mahalle halkı da Göçmen Sokak üzerindeki çalışmalardan dolayı Başkan Şirin’e teşekkür ederken, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti de dile getirdiler.
Kaynak: İHA