Tetiker'den Eğitime Yatırım Yapan Çataklı'ya Destek

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker kendisini ziyarete gelen Utku Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı’yı yaptığı yatırımlardan dolayı tebrik etti.

Tetiker'den Eğitime Yatırım Yapan Çataklı'ya Destek
Utku Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı, okulun Sosyal Tesisler Sorumlusu Emrah Yapıcı ile birlikte Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker’i makamında ziyaret etti. Çataklı ziyaret sırasında yaptığı yatırımları anlatarak tüm TSO üyelerinin sosyal tesislerden yararlanabileceğini söyledi.

Bu yıl yeni yaptıkları yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun hizmete girdiğini anlatan Çataklı “Havuzumuz 12 ay boyunca hem öğrencilerimize hem de tüm Ereğli halkına açıktır. 500 kişilik modern konferans salonumuz ses ve ışık sistemleri ile birlikte hizmete girdi. Ayrıca modern kapalı spor salonumuzda hizmete açılmıştır. Bizler bu yatırımları yaptık ama bu tesisler Ereğli’nindir. Gerek TSO ve gerekse üyeleriniz bu tesislerimizden yararlanabilir. Kdz. Ereğli TSO olarak yaptığımız yatırımlarda her zaman bizi desteklediniz. Sizlere ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker, gerek konferans salonu gerekse diğer sosyal tesisleri önümüzdeki günlerde ziyaret edip göreceğini söyledi.

TSO olarak konferans salonunu ihtiyaç olduğunda kullanabileceklerini dile getiren Tetiker sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Ali hocamızla dostluğumuz- yıl öncesine dayanır. Ali hocamız kendisini eğitime adamış bir insan. Bu anlamda eğitime de ciddi yatırımlar yaptı ve Utku Koleji’ni arkadaşları ile birlikte güzel noktalara getirdi. Ben kendisini kutluyor ve tebrik ediyorum. Kdz. Ereğli TSO olarak her zaman yanındayız.”

Çataklı ile Yapıcı, TSO Başkanı Yaşar Tetiker ve Başkanvekili Sertan Yalçın’a yapılan yeni yatırımları ve okulun faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Kaynak: İHA