Teknosa'ya Tüketicilerden İki Ödül Birden

TeknoSA 'AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları' araştırması sonucunda 'Teknoloji Perakende' ve 'Anchor Mağaza' kategorilerinin birincisi olarak iki ödülün sahibi oldu.

TeknoSA 'AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları' araştırması sonucunda 'Teknoloji Perakende' ve 'Anchor Mağaza' kategorilerinin birincisi olarak iki ödüle layık görüldü.

TeknoSA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneğinin Akademetre iş birliğiyle her yıl düzenlediği 'AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları' araştırması ödüllerinde, iki kategoride birinci olarak iki ödülün sahibi oldu.

Tüketicilerin beğenileri doğrultusunda belirlenen sonuçlara göre TeknoSA, 'Teknoloji Perakende' ve 'Anchor Mağaza' kategorilerinin bu yıl da birincisi olarak Türkiye'nin en beğenilen markaları arasındaki yerini sağlamlaştırdı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, ödüllere ilişkin, 'TeknoSA olarak kesintisiz hizmet anlayışımızla tüketicilerimize en üst seviyede alışveriş deneyimi yaşatmak üzere çalışmalarımıza devam ediyor, yatırımlarımızı bu doğrultuda şekillendiriyoruz. Yaptıklarımızla tüketicilerimizin kalbinde yer edinmek, onların bir numaralı tercihi olmak bizim için çok değerli. Türkiye genelindeki tüketicilerin beğenileri doğrultusunda yapılan bu araştırmada bir kez daha çifte ödüle layık görüldüğümüz için çok mutluyuz.' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA