Şamil Tayyar'dan bomba iddia

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Fetö terör örgütüyle ilgili devam eden davalarla ilgili bomba bir iddia da bulundu.

Şamil Tayyar'dan bomba iddia
Şamil Tayyar'dan bomba iddia
Beyaz Tv'de ekrana gelen 'Son Söz' programına konuk olan Şamil Tayyar yine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Devam eden FETÖ davalarıyla ilgili hükümete ve yargıya çağrıda bulunan Tayyar 'Bazı tutuklu Fetöcüleri cezaevinden kurtarmak için adeta FETÖ borsası kuruldu.' dedi.

FETÖ BORSASI KURULDU

Varlıkları işadamlarını ve FETÖ için kritik olan kişileri cezaevinden kurtarmak için bazı avukatlar üzerinden yargı mensupları para ilişkisi olduğu iddiaları var. Ve bu çok vahimdir. Milyon dolarlardan bahsediliyor.

RÜŞVET KÖPRÜSÜ KURULDU

FETÖ davalarına giren avukatların para hareketlerinin incelenmesi lazım. Edildiğinde görülecektir bazı avukatlar, tutuklu Fetöcülerle hakim ve savcılar arasında rüşvet köprüsü kurdu.

YARGI SATIN MI ALINIYOR?

Varlıklı işadamları, FETÖ için kritik olan isimleri cezaevinden kurtarmak için yargı mensuplarını satın aldığı iddiası var. Bir rivayate göre 250 milyonluk bir paradan bahsediliyor. İşadamları patır patır serbest bırakılırken iki hemşire tutuklanıyor.

Adalet tecelli edecekse sermaye desteğine ve arkasındaki desteğe bağlı olmaksızın adalet herkese tecelli etmelidir.

ADİL ÖKSÜZ TAKAS MI EDİLDİ?

FETÖ davalarına giren ve FETÖ'cüleri savunan avukatların ağırlıklı olduğunu söyleyen Tayyar, kaçak FETÖ'cü Adil Öksüz'le ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tayyar 'Adil Öksüz Akıncı'dan kaçırılırken kiminle takas edildi?' sorusunu sordu.

KAYYUMU ATAYANLARDAN DA HESAP SORULMALI


Tayyar FETÖ'nün şirketlerine atanan kayyumlara da sert tepki gösterdi. Gaziantep'te bir şirkete atanan kayyumun yolsuzluk yaptığı iddiaları olduğunu ifade eden Tayyar kayyumu atayan yetkililerden de hesap sorulması gerektiğini söyledi.