Manisa Kahkahaya Doydu

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘El Deliye Biz Akıllıya Hasret’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Manisa Kahkahaya Doydu
Manisa’ya tiyatroyu sevdiren ve birbirinden güzel oyunları sanatseverlerle buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, kamu yararına çalışan derneklere de destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘El Deliye Biz Akıllıya Hasret’ adlı tiyatro oyunu Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şubesi yararına sahne aldı. Kültür Merkezi Lale Salonu’nda sahnelenen oyunu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyespor Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Daire Başkanları, şube müdürleri ve çok sayıda Manisalı sanatsever izledi.

Rus yazar Valentin Katayev’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Çiğdem Tunç’un yaptığı, Onur Sarıaltın, Özkan Ayalp, Sema Aras, Murat Parasayar, Çiğdem Tunç, Deniz Değirmenci, Iraz Bükre, Alper Çorumluoğlu, Ünal Zorer ve Aron Buniel’in oynadığı oyun, konusuyla ve oyuncularının performansı ile Manisalı seyircilere eğlenceli dakikalar yaşattı. 2 perdelik komedi türündeki oyunun sonunda oyuncular ayakta alkışlandı.

Oyunun sonunda Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şubesi Başkanı Canan Balatlı, Çiğdem Tunç’a çiçek takdim etti. Canan Balatlı, “Oyunun gelirinin derneğimize bağışlanmasından dolayı daima bizlerin yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Canan Balatlı’nın ardından söz alan oyunun yönetmeni ve oyuncusu Çiğdem Tunç, “Manisa o kadar özel ki Instagram’da beni bulmak isterseniz, ‘Çiğdemtunç45’ diye yazarak bulabilirsiniz. Siz Manisalılar onu çok seviyorsunuz. Gerçek bir halk ve hizmet adamı olarak bilinen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e de bizleri sizlerle buluşturduğu için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sahneye davet edilen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Gülmeye ihtiyacımız olan şu günlerde bizlere tiyatro dolu komedi dolu bir gece yaşattınız. Kültür ve sanata her zaman destek olacağız. Manisa bunu hak ediyor” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Çiğdem Tunç, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Ergün’de oyunculara çiçek ve içerisinde Manisa’ya özgü ürünlerin bulunduğu hediye paketinden takdim etti.

Oyuncular, vatandaşlarla birlikte “Bir Başkadır Benim Memleketim” şarkısını söyledi.

Kaynak: İHA