Yalçın'ın Erciş Ziyareti

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Erciş, Muradiye ve Çaldıran ilçelerinin Kaymakam ve aynı zamanda Belediye Başkan vekilleriyle bir araya geldi.

Yalçın, beraberindeki genel sekreter yardımcıları ve VASKİ Genel Müdürü Abdulvehap Gezgen ile Erciş'te temaslarda bulundu.

Erciş Kaymakamlığı'nda düzenlenen toplantıda 3 ilçenin ulaşım, imar, içme suyu, temizlik, kanalizasyon, yol tamiratları ve yapımları, hayvan barınakları, sebze halleri, mezbahana, otogar ve arıtma tesisleri gibi başlıklar ele alındı.

Yalçın, ilçe Belediye Başkan Vekilleri tarafından aktarılan sorunları bir bir not ederek toplantıya iştirak eden daire başkanlarından sıkıntıların bir an önce çözüme kavuşturulmasını istedi.

Toplantıda konuşma yapan Yalçın, vatandaşa aralıksız hizmet için canla başla çalışılması gerektiğini söyledi.

Van için herkesin gecesini gündüzüne katarak çalışmasını isteyen Yalçın, 'Hep telefonlarımız açık kalacak. Van ve ilçelerinin layık olduğu hizmeti vermeye talibiz. Hizmet edeceğiz. Biz belediye olarak bir şeyi kendimize yasakladık. Siyaseti siyasetçilere bırakacağız. Benden önceki veya bizden önceki demeyeceğiz. Kim ne yaptıysa vatandaş, büyüklerimiz ve Cenabı Allah onu takdir eder. Biz bugünden sonra biz ne yapıyoruz ona bakacağız. Hizmetimizi iyi yaparsak herkes bizi takdir eder. İnşallah bunu göreceğiz.' diye konuştu.

Toplantı sonrası Yalçın ve beraberindekiler ilçe otogarında ve Erciş belediyesinde de incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA