'Sinema Söyleşileri' Etkinliği

Her ay bir yönetmeni sinemaseverlerle bir araya getiren etkinlikte, 'Bir Gün Bir Çocuk' filminin özel gösterimi gerçekleşecek.

Zeytinburnu Belediyesine bağlı Gösteri Sanatları Akademisince düzenlenen 'Sinema Söyleşileri'nde 'Bir Gün Bir Çocuk' filminin özel gösterimi yapılacak.

Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi'nde yarın gerçekleşecek film gösterimine yönetmen Sinan Sertel, yapımcı Turgay Şahin, oyuncular Cemil Büyükdöğerli, Mehmet Usta ve Denizhan Akbaba’nın yanı sıra filmin müziklerini yapan Ali Saran ile rap müzik sanatçısı Yener Çelik de katılacak.

Gösterimin ardından film ekibiyle söyleşi gerçekleştirilecek ve Yener Çelik de küçük bir konser verecek.

Her ay bir yönetmeni, sinemaseverlerle bir araya getiren 'Sinema Söyleşileri'ne daha önce Derviş Zaim, Atalay Taşdiken ve Mahmut Fazıl Coşkun konuk olmuştu.

TRT TV Filmleri projesi kapsamında çekilen ve Sevgi Evleri'ni konu edinen 'Bir Gün Bir Çocuk' filmi, başarılı ve zengin pedagog Mete’nin çocuk isteyen eşi ve torun isteyen hasta babasının baskılarından sıkılarak evden uzaklaşmasını konu alıyor. Tamamlayacağı doktora tezini bahane ederek eşi ve babasını geride bırakan Mete, tezi için saha çalışması yaptığı Sevgi Evi’ndeki çocukların yaşantısına dahil oldukça, kendi hayatındaki açmazlarla da hesaplaşmaya başlıyor.
Kaynak: AA