Siirt Devlet Hastanesine Yüksek Not

Siirt Devlet Hastanesinin, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından Sağlıkta Kalite Standartlarına göre yapılan değerlendirmede, 100 tam puan üzerinden 91,86 puan aldığı bildirildi.

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Muzaffer Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, sağlıkta dönüşüm kapsamında, hastanelerin hizmet sunumunda yapılan iyileştirme çalışmalarının temeli olan sağlıkta kalite çalışmalarını önemsediklerini söyledi.

Sağlıkta kalite çalışmalarının, hem hasta hem de çalışanların güvenliği ve memnuniyetleri açısından önemli olduğunu belirten Aslan, şunları kaydetti:

'Bu kapsamda hastanemizde kalite çalışmaları titizlikle yürütülmektedir. Ayrıca bu değerlendirmenin yerinde eğitim olması ve gelen değerlendirici ekibin bu anlamda hastaneye farklı bakış açısıyla sağladığı katkılar bizim için önemlidir. Hastanemizdeki sağlık hizmetlerini, kalite standartları çerçevesinde ve özenle sunan tüm çalışanlarımıza ve katkılarından dolayı bakanlık değerlendirici ekibine teşekkür ederim.”

Kaynak: AA