Polatlı Belediye Başkanı Yıldızkaya'dan Gürkan'a Ziyaret

Battalgazi Belediyesi Yeni Hizmet Binası, mimari yapısı ve teknik özellikleri ile şimdiden dikkatleri üzerine çekiyor. Ankara Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Battalgazi Belediyesi Yeni Hizmet Binasını incelemek üzere Malatya’ya geldi. Başkan Yıldızkaya, ilk olarak Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Polatlı Belediye Başkanı Yıldızkaya'dan Gürkan'a Ziyaret
Ankara Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Polatlı Belediyesi’ne yapacakları yeni hizmet binası öncesi Malatya’ya gelerek Battalgazi Belediyesi Yeni Hizmet Binası hakkında bilgiler aldı.

Başkan Yıldızkaya, ilk olarak Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ile birçok programda bir araya gelerek tecrübe paylaşımında bulunduklarını ifade ederek, “Başkanımızla zaman zaman gerek Belediyeler Birliği toplantıları olsun, gerekse Tarihi Kentler Birliği toplantılarında sık sık bir araya geliyoruz. Bir araya geldiğimizde tecrübelerimizi aktarma imkanına kavuşuyoruz. Bu güzel bir birliktelik oluyor. Başkanımız bugün Polatlı’dan kalkmış buraya gelmiş. Kendisine hoş geldiniz diyorum. Gelmelerinin sebebi bizim yaptığımız hizmet binasıyla ilgili. Bizzat yerinde görüp incelemek ve o binanın genel özellikleriyle ilgili genel bilgileri alıp, belki de Polatlı’ya da buna benzer bir hizmet binasının yaptırılması noktasında çalışmaları var. Bu konuda biz de üzerimize düşen görevi en güzel bir şekilde yerine getiririz. İnşallah buradaki binamızın plan ve proje noktasında, yapımı esnasındaki geçirdiğimiz evreler noktasında ilgili teknik arkadaşlarımızda kendilerine gerekli bilgileri vereceklerdir. Ben tekrar sayın başkanımızı Battalgazimiz ve Malatyamızda görmekten büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ise, Malatya’ya Battalgazi belediyesi Yeni Hizmet Binası’nı incelemek üzere geldiğini belirterek, “Ben bu ziyaretten çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Malatya’yı çok beğendiğimi ifade etmek istiyorum. Tabi biz sayın başkanımızla kendisinin de ifade ettiği gibi pek çok toplantıda bir araya geliyoruz. Bizim de bir Belediye Hizmet binası projesi vardı. Bunu araştırırken tarzımıza en uygun yapının şu anda Battalgazi’ye yapılmakta olduğunu gördüm. Dolayısıyla sayın başkanımızdan randevu talep ederek bugün Battalgazi’deyiz, Malatya’dayız. İnşallah birazdan yapıyı yerinde inceleyeceğiz. Her tür teknik bilgiyi almaya gayret edeceğiz. Bizde benzer bir belediye hizmet binasını Polatlıya kazandırmaya çalışacağız. Tabiî ki Battalgazi Belediyesi’nin bize rol model olması önemli. Başkanımız çok gayret göstermiş, çok ince düşünmüş, güzel bir eser ortaya çıkmış. Bizde bundan faydalanırız diye düşünüyorum. Burada sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum” şeklinde konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, daha sonra Ankara Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ile birlikte Battalgazi Belediyesi Yeni Hizmet Binasını gezdi. Başkan Gürkan’dan yeni hizmet binası hakkında bilgiler alan Başkan Yıldızkaya “Bence çok ince düşünülmüş bir yapı. Gerek mimarisi, gerek vatandaşımızın faydalanacağı hizmet alanları ince ince planlanmış. Tüm katları dolaştım. Ben şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Çok güzel bir eser kazandırıyor. Sayın Battalgazi Belediye başkanımız. İnşallah biz de benzer bir yapıyı şehrimize kazandırmaya gayret göstereceğiz. Sayın başkanımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA