Özyurtlar İnşaat'ın Projelerinde Vadeler 240 Aya Çıktı

Özyurtlar İnşaat, projelerini 240 aya varan vadeler ve düşük faiz oranlarıyla satışa çıkarıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul, Ncadde Hayat Residence ve Nlive Bahçeşehir projeleri için yeni bir kampanya başlattı.

Özyurtlar İnşaat'ın söz konusu projelerinden ev almak isteyenler, yüzde 20 peşinat ödeyerek 60 ay sıfır faizle, 120 ay yüzde 0,45 ve 240 ay 0,79 faiz oranlarıyla konut sahibi olabilecek. Banka kredisi yoluyla yapılacak kampanya 31 Mart'a kadar sürecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, kampanyalarla konut almayı kolaylaştırdıklarını belirterek, şunları kaydetti:

'Konut almanın tam zamanı. Yüzde 20 peşinat, 240 ay vade ve 0,79 faizle Nlogo İstanbul, Ncadde Hayat Residence ve Nlive Bahçeşehir projelerinden ev sahibi olmak isteyenler, 31 Mart'a kadar banka kredisi yoluyla kampanyamızdan yararlanabilecek. Yapılan kampanyalarla Türk ekonomisinin bel kemiği olan gayrimenkul sektörü dinamizm kazanacak. Uzun vadeli konut kredisi yurt dışında oldukça yaygın durumda. Sadece 10 yıl öncesine kadar 5 yıl vadeyle konut kredisi alınırken, bugün bu vadeler 20 yıla kadar uzadı. Tüm bu gelişmeler Türk ekonomisinin ne kadar büyüdüğünü gözler önüne seriyor. Biz de Özyurtlar güvencesiyle 3 projemizde vadeleri 20 yıla çıkardık. Üstelik 0,79 faiz oranıyla tüm yatırımcılarımızın alım gücünü kolaylaştırdık.'

Kaynak: AA