Orduspor Taraftarları İş Adamı Vayni'ye Forma Hediye Etti

Orduspor 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, kendilerini destekleyen iş adamı ve aynı zamanda Orduspor yöneticisi Soner Vayni'ye forma hediye etti.

Çeşitli programlara katılmak üzere Ordu'ya gelen iş adamı Vayni, Altınordu ilçesindeki Orduspor 52 Genç Taraftarlar Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyaretinde dernek üyeleriyle bir araya gelen Vayni, Orduspor'u zorlu sürecinde yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Orduspor'un bu zamana kadar taraftar desteğinden hiç mahrum kalmadığını belirten Vayni, 'Bunlardan biri de 52 Genç Taraftarlar Derneği. Bu derneğimiz yaz kış demeden Orduspor'u desteklemeyi sürdürmüştür. Bu nedenle başta Dernek Başkanı Murat Aydın olmak üzere tüm üye ve taraftarlarımızı kutlarım.' dedi.

Orduspor'a olan desteğinin her zaman süreceğini de kaydeden Vayni, 'Taraftarlarımızın da tüm sorunları ile yakından ilgilenmeye çalışıyoruz. Bundan sonra da taraftarlarımızın gerek iç saha gerekse dış saha maçlarında tüm eksikleriyle ilgilenmeye devam edeceğiz.' diye konuştu.

Aydın'da iş adamı Vayni'nin her zaman Orduspor'a ve taraftarına destek olduğunu dile getirerek, 'En son Ankara'da oynanan Adliyespor maçında Sayın Vayni, en güzel şekilde taraftarlarımızı ağırlamıştır. Kendisine tüm taraftarlarımız adına teşekkür ediyorum.' diye konuştu.

Kaynak: AA