İpekyolu Belediyesi Çocukların Yüzünü Güldürdü

İpekyolu Belediyesi, çocuklara yönelik 'Küçük Mucitler Bilim Gösterisi' etkinliği düzenledi.

Bostaniçi TOKİ'de bulunan Berivan Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda yaklaşık bin öğrenciye, çeşitli hediyeler verildi.

Belediye olarak sosyal etkinliklere önem verdiklerini ifade eden İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, şu ifadelere yer verdi:

'Daha önce başlattığımız etkinliklerde çocuklarımıza karne hediyesi kapsamında hediye verdik ve programlar yaptık. Bugün ise 'Küçük Mucitler Bilim Gösterisi' Programını yapıyoruz. Bu etkinliğimizi öğrencilerimize üç seans şeklinde izlettik. İlçemizde bulunan 7 farklı okulumuzda yaklaşık bin öğrencimize bu gösterimizi izlettik. Bunlar 1 ve 4. sınıf aralığında olan ilkokul öğrencilerimizden oluşmaktadır. Ayrıca buraya gelen tüm öğrencilerimize mutlu olmaları için birer hediye verdik.'

Öztürk, yaptıkları sosyal etkinliklerin devam edeceğini ifade ederek, 'Asıl amacımız çocuklarımızı sosyal ve kültürel etkinliklerle bir araya getirmek. Onların okul ve derslerine motive olmalarını sağlamak ve bu sayede de eğitimlerine katkı sunmaktır. Zaten etkinliklerimizin içerikleri bilim gösterisi olduğu için öğrencilerimizin akademik yönlerine de katkı sağlayacaktır.' diye konuştu.

Kaynak: AA