En Yeni Motosiklet Ve Bisikletler Görücüye Çıkacak

Dünyanın önde gelen motosiklet ve bisiklet markalarının yer alacağı, en yeni modellerin görücüye çıkacağı Motobike İstanbul Fuarı 2326 Şubat'ta kapılarını ziyaretçilerine açacak Messe Frankfurt İstanbul Uluslararası Fuarcılık Şirketi Genel Müdürü Yardım: 'Hemen hemen bütün büyük markaların, tüm kategorilerde yeni modelleri görücüye çıkacak. Fuara 260 marka katılacak'

Dünyanın önde gelen motosiklet ve bisiklet markalarının yer alacağı Türkiye'nin Lider Uluslararası Motosiklet, Bisiklet ve Aksesurları Fuarı (Motobike İstanbul) 23-26 Şubat'ta düzenlenecek.

Messe Frankfurt İstanbul tarafından organize edilen, Ekonomi Bakanlığı, KOSGEB, Motosiklet Endüstrisi Derneği (MOTED), Bisiklet Endüstrisi Derneği (BISED) ve Motosiklet Sanayicileri Derneği (MOTODER) tarafından desteklenen fuara ilişkin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Messe Frankfurt İstanbul Uluslararası Fuarcılık Şirketi Genel Müdürü Tayfun Yardım, AA'ya yaptığı açıklamada, tüm motosiklet ve bisiklet meraklılarını fuara beklediklerini ifade ederek, bu yıl birçok değişikliğin yaşanacağı fuarda çok sayıda firmanın tanıtım gerçekleştireceğini söyledi.

Yardım, 'Hemen hemen bütün büyük markaların, tüm kategorilerde yeni modelleri görücüye çıkacak. Daha önce fuarda olmayan 2 marka da bu yıl katılacak. Sürpriz olacak.' dedi.

Fuarda 120 stantta 260 markanın fuarda hazır olacağını dile getiren Yardım, bütün büyük bisiklet ve motosiklet markalarının fuara katılacağını bildirdi.

Yardım, fuarda kıyafet ve aksesuarların da bulunacağını, bunların perakende satışının gerçekleştirilebileceğini belirterek, motosiklet ve bisikletlerin ise fuardaki görüşmeler sonrasında siparişle satışının gerçekleştirileceğini aktardı.

- Bin liradan başlayan motosikletler

Yardım, fuarda farklı kategorilerdeki motosiklet ve bisikletlerin çok geniş bir yelpazede tanıtılacağını kaydederek, toplumda motosikletin pahalı ve hobi amaçlı olduğuna yönelik bir algı bulunduğunu bildirdi.

Motosikletin trafiğin yoğun olduğu İstanbul'da zaman ve yakıttan tasarruf için tercih edilebilecek en doğru ulaşım araçlarından olduğunu dile getiren Yardım, 'Fuarda bin liradan başlayıp çok daha yukarılara çıkan motosikletler olacak. Bisikletler için de aynı şekilde. Çok düşük fiyatlardan başlayıp 45-50 bin liraya çıkıyor bisiklet fiyatları.' diye konuştu.

Yardım, Ekonomi Bakanlığının koordinasyonunda 12 ülkeden alım heyetinin geleceğini kaydederek, fuara bekledikleri ziyaretçi sayısının 120 bin olduğu bilgisini verdi.

- Ziyaretçilere sürpriz hediyeler

Yardım, fuarda ziyaretçilere çekilişle sürpriz hediyeler verileceğini belirterek, çekilişle Ducati, Bajaj, KTM ve SYM motosikletlerin yanı sıra Tetra ve Sedona bisikletlerin hediye edileceğini söyledi.

Motobike Academy kapsamında yer alan programlarında motosiklet ve bisiklet gezginlerini ağırlayacaklarını dile getiren Yardım, katılımcıların rota çizmek üzerine öneriler vererek deneyimlerini paylaşacaklarını aktardı.

Yardım, 'Modadan teknik konulara kadar çeşitli seminer ve eğitimler gerçekleşecek. Motosiklet ve bisikleti bir hayat biçimi olarak benimseyen veya yalnızca ilgi alanına giren herkes kendine uygun bir eğitim, atölye çalışması veya söyleşiye katılabilecek.' ifadelerini kullandı.

Fuarda hukukçuların, modifikasyon ve eklemelerin kanunlara uygunluğu, motosiklet kazaları, motosiklet hırsızlığı gibi merak edilen konularda tüketicileri bilgilendireceğini dile getiren Yardım, TÜVTÜRK'ün ise motosiklet muayenesi hakkında fuar ziyaretçilerine bilgi vereceğini söyledi.

Yardım, dünyanın önde gelen motosiklet ve bisiklet markalarının yer alacağı fuarda en yeni modelleri görme şansını yakalamak isteyen bayanlar ve öğrencilerin 23 ve 24 Şubat'ta biletlerini yüzde 50 indirimli alabileceğini sözlerine ekledi.

Etkinlikte, fuarda hediye edilecek bisiklet ve motosikletler de tanıtıldı.
Kaynak: AA