Düzce'de Asfalt Sezonu Başlıyor

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında toplanan yönetim koordinasyon kurulu, 2017 ilkbahar ve yaz döneminde yapılacak asfaltlama ve kaldırım çalışmalarını değerlendirdi.

Düzce'de Asfalt Sezonu Başlıyor
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, başkan yardımcıları, belediye üst yönetimi ile Su ve Kanalizasyon, Fen İşleri ve Destek Hizmetler müdürlerinin de katıldığı Yönetim Koordinasyon toplantısında 2017 ilkbahar ve yaz döneminde yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

Başkan Keleş, merkez ve çevresinde alt yapı çalışmalarının tamamladığını belirterek “Hava şartlarının düzelmesi ile birlikte asfaltlama çalışmalarına başlıyoruz. Merkezde devam eden inşaat yapım çalışmaları zaman zaman çevre kirliliğine neden oluyor. Bu konuda hem inşaat sahipleri hem de mahalle sakinleri ile iletişim halindeyiz. Çevre kirliliğine karşı birlikte koordineli bir şekilde hareket etme kararı aldık. Kış aylarının el verdiği sürece merkez ve çevresinin altyapı çalışmaları tamamlandı. Şimdi amacımız özellikle merkezde tek bir sokakta bile bozuk alanların kalmamasını sağlamak. Önceliğimiz içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarını komple bitirdiğimiz mahallelerdir. Buralarda asfaltlama çalışmalarını başlatacağız. Özellikle Cumhuriyet ve Dereli Tütüncü mahallelerinde çalışmalar tamamlandı. Burada D-100’e paralel olarak uzanan caddeyi tamamen yeniden düzenleyeceğiz” dedi.

Başkan Keleş, Kalıcı Konutlar ve merkez bağlantı yolu da dahil olmak üzere asfaltsız ve bozuk yol kalmayacağının altını çizdi.
Kaynak: İHA