Sivas'tan Kısa Kısa

Akıncılar ilçesine yeni hastane yapılacağı belirtildi.



Akıncılar Belediye Başkanı Hasan Şen, yaptığı yazılı açıklamada, yeni entegre hastanesinin inşaatına bu yıl başlanacağını belirtti.

Akıncılar'ın geliştiğini ve büyüdüğünü aktaran Şen, hizmetlerin de devam ettiğini ifade etti.

İlçeye hizmet için çalıştıklarını ifade eden Şen, şunları kaydetti:

'Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleriyle, AK Parti iktidarının çalışmalarıyla ilçemize güzel bir hizmet daha kazandırmanın onuru ve gururunu yaşayacağız. Bu kapsamda, 2017 yılında temeli atılacak hastanemize destek ve yardımlarını esirgemeyen, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Binali Yıldırım’a, milletvekillerimiz Habib Soluk’a ve Selim Dursun’a, emeği geçenlere ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. Yeni hastanemiz ilçemize hayırlı olsun.'

- Yüksek Okul Müdürü Tuğut'tan ziyaret

Suşehri Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nilüfer Tuğut, Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu’nu ziyaret etti.

Okulun ilçe açısından önemine dikkati çeken Uzunoğlu, 'İlçemizdeki Sağlık Yüksek Okulu ve Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu hepsi bizim için çok önemli. Burada eğitim gören öğrencilerimize ayrı önem veriyoruz. Okulumuzun gelişmesi için de elimizden gelen her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız.' dedi.

Suşehri'nde halkın ve esnafın okuluna sahip çıkmasını isteyen Tuğut ise 'Burada eğitim gören öğrencilerimiz yurdumuzun dört bir köşesinden geliyor. Onlar misafirlerimiz. Suşehri halkının onlara her türlü desteğini vermesini, onları kendi çocuklarıyla eşdeğer tutmasını arzu ediyoruz.' diye konuştu.

Ziyarete Suşehri Sağlık Yüksek Okulu Sekreteri Ahmet Güler de katıldı.

Kaynak: AA